Trelleborg

A Trelleborg a világ vezető gyártója a polimertechnika tömítési és rezgéscsillapítási ágazatában. A vállalkozás innovatív mérnöki megoldásai hozzájárulnak az ügyfelek jobb teljesítményéhez, mindezt fenntartható módon.

 

A Svédországban Trelleborg városban van a vállalkozás központja, éves árbevétele körülbelül 21 milliárd svéd korona, a világ 40 országában pedig 15.000 alkalmazottat foglalkoztatnak. Mindemellett a Trelleborg az 50 százalékos tulajdonosa a TrelleborgVibracoustic vállalatnak, ami különböző járművek rezgéscsillapító alkatrészeinek vezető gyártója. Árbevétele 15 milliárd svéd korona és 20 országban 8.800 embernek ad munkát.

 

A Trelleborg AB-t 1905-be alapították. Száz éve az határozza meg vállalkozást, ami a jövőben is meg fogja: a folyamatos törekvés a minőségre és a szenvedély, amivel komplex problémákat új megoldásokkal kezel.

 

A gyár termékei ugyanúgy megtalálhatóak a Marson dolgozó Curiosity űrszondán, mint a mélytengerekben üzemelő gépekben.

 

A műszaki gumitermékek gyártásában szerzett tapasztalat nagyon fontos a targoncagumik esetében is. A Trelleborg csoport tudása a garancia arra, hogy a legjobb gumit kapják Önök is.

 

Miután a vállalkozás megvásárolt több fontos targoncagumi gyártót, a legszélesebb palettáját kínálja ezeknek a termékeknek. A budget kategóriától a három műszakos prémium gumikig mindent megtalálhatunk a kínálatukban. A tömör gumik leggyakoribb típusai az Elite XP, Monarch, Mastersolid, Orca és Duratrak. A fúvott gumik pedig a T800 és T900, de van fúvott radiál abroncsuk is.