A Trelleborg szerepel a Farming Simulator 15 játékban

Trelleborg_gumi

A GIANTS Software a Trelleborgot választotta az új Farming Simulator 15 videójáték egyik hivatalos partnerének. Ennek eredményeként, a játékban lévő mezőgazdasági és erdészeti munkagépek a Trelleborg piacvezető gumiabroncsaival vannak felszerelve.

 

A Farming Simulator 15 lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megküzdjenek a modern mezőgazdaság működtetésének kihívásaival. Ebbe benne van a földművelés, aratás, a terméshozam növelése, és az állatok körüli munka is. Miután a játék 2013-as kiadása több mint négymillió példányban kelt el, a Farming Simulator 15 immár több mint 100 féle traktort, mezőgazdasági, és erdészeti munkagépet tartalmaz, nem kevesebb mint 34 nagy gyártótól világszerte, a Trelleborg gumijaival felszerelve.

Roberto Angelucci, a Trelleborg kerékrendszerek marketing menedzsere hozzátette: „Nagy örömünkre szolgál a lehetőség hogy összekapcsolhatjuk a márkanevünket a Farming Simulator 15-tel, a várt mezőgazdasági számítógépes játékkal.”

“Az évek során bizonyítottuk a hosszú távú elkötelezettségünket a mezőgazdaság fejlesztéséért, a gazdálkodás hatékonyságának, termelékenységének és a fenntarthatóságának szempontjából. Mivel a fiatal mezőgazdasági szakemberek a játék egyik fő célközönségébe tartoznak, a Farming Simulator 15 egy jó reklám számunkra. Nagyon megtisztelő nekünk, hogy erőfeszítéseink széles körűen elismertek és megbecsültek, ennek is köszönhetően lett a Trelleborg a Farming Simulator 15 hivatalos partnere.”

 

Thomas Frey, a GIANTS Software művészeti Igazgatója megjegyezte: „A Trelleborg vezető olyan tekintetben, mint a korszerű gazdálkodáshoz alkotott innovatív megoldások, és ezért is sok meghatározó traktor, és mezőgazdasági munkagép gyártó választotta a hivatalos prémium gumiabroncs beszállítójának.

 

Felfigyeltünk rá, hogy a Trelleborg a elektronikus kommunikációban is nagyon aktív és innovatív, kiugróan színvonalas digitális megoldásokat biztosít a fiatal mezőgazdasági szakembereknek, és mindenkinek aki szívén viseli a mezőgazdaságot. Így magától értetődő volt, hogy a Trellborgot választottuk a Farming Simulator 15 hivatalos partnerévé.”

 

A Farming Simulator 15 széles alkalmazási körből tartalmaz Trelleborg abroncsokat, többek között nagyerejű traktorokon, kombájnokon és erdészeti munkagépeken. A Trelleborg számos mezőgazdasági radiál abroncs családja megjelenik benne, mint például a TM900 High Power, TM800, TM700 és a TM600. Külön a nagyerejű traktorok számára kifejlesztett mezőgazdasági radiál abroncs választék kiváló tapadást, nagyobb teherbírást magas sebességen is, csökkentett talajterhelést és tartósságot biztosít, hogy elősegítse a mezőgazdasági műveleteknek termelékenységét.

A játék ezek mellett továbbá bemutatja a Trelleborg TH400-as agro-ipari termékcsaládot is, ami ipari alkalmazásra van tervezve, mint például teleszkópos rakodókhoz, kotrórakodókhoz, és minikotrókhoz. Mindemellett a Farming Simulator 15 a Trelleborg kombájnokhoz, és egyéb aratással kapcsolatos gépekhez tervezett radiál abroncsait is tartalmazza.

A Farming Simulator 15 PC-n, Mac-en, PS4-en, PS3-on, Xbox One-on, és Xbox 360-on 18 nyelven jelenik meg.

A Trelleborg bemutatja majd a videojátékot számos vezető mezőgazdasági kiállításon, eseményen, lehetőséget adva a látogatóknak, hogy virtuálisan is megküzdjenek a modern mezőgazdaság működtetésének kihívásaival, miközben megismerkednek a sokféle alkalmazásra szánt Trelleborg gumiabroncsokkal.

 

A Farming Simulator 15-tel kapcsolatos további információkért, kérjük keresse fel a következő weboldalt: www.farming-simulator.com